Uhhhmmm.nl De Verhalen en Belevenissen van Amélie, Kate, Filip en Rob

#1319: Hemellicht

Leestijd: 8 minuten

“Hey Rob, Rob, word je even wakker lieverd!” Op m’n gevoel af lig ik nog maar net in bed als Kate me in een pikdonkere slaapkamer zacht aanstoot probeert wakker te maken. Het eerste wat ik denk is verdorie, nu sliep ik eindelijk eens vroeg en vast. Nee, dat is niet waar. Het eerste wat ik echt denk is yes, heerlijk slaapdronken nachtseks.

“Rob lieverd, ga je mee? Ik wil naar die vallende sterren gaan kijken tussen de velden hier verderop.” Hè wat? Kate wil dat? Maar nog voor ik haar kan vragen of ze het meent zie ik dat ze me mijn jogging broek en een shirt aanreikt en zelf ook in iets simpels wil gaan stappen. Naakt slapen is tegenwoordig helemaal ons ding en zeker op deze warme zomerdagen helemaal niet onlogisch. Door mijn ver openstaande dakraam boven het bed heen zie ik dat het een kraakheldere, maanloze nacht is, ideaal voor het spotten van vallende sterren.

“Jij wil dit graag?”, vraag ik haar verbaasd. “Ja ik wil dit. Ook voor jou. Jij wil dit toch altijd en doet het eigenlijk haast nooit. Ik dacht, als ik eens mee ga, als we samen gaan is het vast extra leuk.” En mee dat ze het woord leuk uitspreekt knijpt ze me even stevig in mijn nog slapende lul en ballen. Damn. Ze weet precies welke knopjes ze bij me moet indrukken om me gemotiveerd te krijgen. “En bovendien zei Amélie het ook nog tegen me.” Wait what? Die kleine verrast me de laatste tijd wel vaker met kennis over astronomie en ruimtevaart en nu schakelt ze ook Kate nog eens in om me te laten genieten van een bijna vergeten passie. Ik ben gek op die meid.

Als we even later beneden komen pakt Kate een tas uit de berging mee, trekken we onze gympen aan en lopen we samen de voordeur uit en zachtjes de straat op. Met deze warme nachten slaapt het hele dorp waarschijnlijk met de ramen open, dus niet te veel herrie maken of mensen gaan dingen denken. “Wat heb je bij in die tas”, vraag ik fluisterend aan Kate. “Oh niks bijzonders”, zegt ze vlot terug, “een lampje zodat we kunnen zien waar we lopen en een deken om op te gaan liggen samen.” Klinkt logisch. “Slim van je om daaraan te denken lieverd”, antwoord ik haar snel terug. “Yep, dat zei Amélie ook al.” Echt, hebben ze zelfs dat ook al besproken?

Tien minuutjes lopen verder staan we een eindje buiten het dorp midden tussen wat ruime weilanden die verderop omgeven zijn door bomen. Geen huizen dichtbij of die kunnen uitkijken op ons plekje. Hier zijn we even helemaal alleen en kunnen we in alle rust genieten van de hemellichten die deze nacht ruim gaan vallen. Kate zet het lampje op de grond, pakt de deken uit de tas en spreid die uit over de grond. Ze verrast me dan alweer door precies te weten waar we moeten gaan kijken. Ze heeft een appje op haar telefoon gezet dat de sterrenhemel weergeeft en haar precies vertelt waar de meteorenstorm het best te zien is. “Kom eerst maar eens hier staan Rob en kijk dan die kant op. Daar bij die twee heldere sterren moeten ze het best te zien zijn.” Ze pakt me vast, draait me in de juiste richting en wijst met haar gestrekte arm naar het duo sterren. “Je moet even niet omlaag kijken, niet naar dit lampje, dan wennen je ogen het best aan het donker en kun je er het meeste vangen.” Ik kan niet anders dan braaf haar aanwijzingen volgen en omhoog gaan staan staren naar de donkere hemel. Ik hoor Kate nog wat rommelen in de tas, maar besluit braaf te zijn en omhoog te blijven kijken zoals Kate me zei te doen. Kate gaat weer omlaag op haar knieën op de deken en rommelt wat verder in de tas. Ik hoor haar telefoon even kort trillen in de verder totaal stille omgeving en vraag me toch wel een klein beetje af wie haar zo midden in de nacht appt. Vast Amélie weer, die is toch vaak om de meest onmogelijke tijden even wakker, grinnik ik in mezelf.

Dan voel ik plots hoe Kate vlak voor me kruipt en haar handen stevig op mijn heupen legt. “Omhoog blijven kijken he Rob. Dat is belangrijk!” Ik krijg geen tijd om me af te vragen waarom ze daarop maar blijft hameren want een tel later voel ik hoe ze mijn charmante jogging broek snel omlaag trekt. Zonder aarzeling in een beweging over mijn knieën naar beneden tot op mijn enkels. Mijn lul is een fractie van een tel later prooi voor haar hand en haar mond als ik voel hoe mijn slappe kleine speeltje vlot tussen haar lippen door naar binnen wordt gewerkt. Ze begint me daar in het pikkedonker midden tussen weilanden heerlijk te pijpen terwijl ik omhoog sta te staren om vallende sterren te zien. Mijn lul heeft er even moeite mee, hij is nog niet goed wakker te krijgen merk ik, maar luistert toch braaf naar haar aandringende mondje en wordt binnen een minuutje of twee toch de paal waar ze het meeste houvast aan heeft. Als ze zo doorgaat, in dit tempo, zie ik zo vanzelf lichtflitsen overal.

Ineens begint haar telefoon weer aandringend te trillen. Wat? Iemand belt haar nu? Kate laat een hand los van mijn lul maar houdt haar mondje heerlijk om mij heen gezogen. “Naar boven blijven kijken lieverd”, weet ze langs mijn lul af te mompelen, net verstaanbaar. Op dit punt aarzel ik er niet over om iets anders te doen dan precies dat wat ze me zegt. Seks buiten, een heerlijke blowjob midden in de natuur, midden in een heerlijk zwoele zomernacht, slaapdronken, wat kan ik nog meer wensen? Oh wacht … ik wel een paar dingen. Of zeg ik beter, iemanden. Het trillen van Kate’s telefoon stopt, zo te horen heeft ze hem opgenomen. Ik voel even het hoesje tegen mijn buik aan stoten als ze het ding dichtbij haar hoofd probeert te houden. “Hallommmm, mmmm, mmmmm”, mompelt ze met haar mond vol met paal. Ze had haar telefoon kennelijk op speaker gezet want ineens hoor ik de stem van Amélie uit het ding klinken. “Hey lieverds, zijn jullie ook al begonnen?” Kate laat me even uit haar mondje glippen, maar trekt mijn kletsnat gelikte speeltje heerlijk draaiend zachtjes af met haar rechterhand. “Net. Ik trek net Rob’s broek omlaag en had hem net even diep in mijn mond gezogen. Jullie?” Ik hoor hoe Amélie even rommelt met haar telefoon aan de anderen kant en dan zegt, “ik hmmm heb Filip mmmhh net op de dijk hmmm geduwd en ik was net begonnen aan z’n hhmmmm overheerlijke dikke paal te hhhmmmm zuigen.” Fucking hell. Hoe hebben ze dit zo perfect getimed en voor elkaar gekregen? Terwijl Amélie praat zuigt Kate heerlijk aan mijn lul verder. Enkel om me weer even los te laten om wat verder te vragen aan Amélie. “Had Filip ook niks door? Toe Rob, ga ook maar liggen maar blijf omhoog kijken he!” Ik ga liggen op het kleed en voel hoe Kate tussen mijn benen kruipt om me verder te kunnen pijpen. Amélie antwoord, “nope, hij had niks in de gaten. Ik moest hem wel even goed wakker porren, maar kreeg hem wel mee toen ik mijn pruillipje even liet zien. Ik wilde dit dolgraag eens goed zien, zonder lichtvervuiling. Ik zei dat Rob had gezegd dat de dijk hier perfect ervoor was. We liggen net aan de donkere kant van de dijk en hebben een schitterend uitzicht op de sterrenhemel, precies recht vooruit.” Aan Filip’s zachte gegrom te horen is haar handje ook niet gestopt met het bespelen van zijn paal terwijl ze even antwoord geeft aan Kate. En verdorie, nou sleept ze mij ook in het complot en ik weet van niks. “Geloof ze niet Filip. Ik heb niks gezegd van een dijk”, gooi ik er snel uit, maar ik word gelijk bestraft door Kate die even in mijn eikel bijt en in mijn ballen knijpt. “Ik had je net willen bedanken Rob. Dit is een prima plek,” zegt Filip gevolgd door een scherpe “auw”. Zo te horen wil Amélie ook liever dat hij stil is. “Stil blijven jongens en kijken. De eerste die er tien gezien heeft mag klaarkomen zoals hij wil”, zegt Amélie. “Ik weet een betere”, zegt Kate, “de winnaar mag kiezen hoe beide jongens klaarkomen.” “Deal”, hoor ik Amélie zeggen.

Ineens zie ik een flits en ik roep “een”. “Nee”, zegt Kate, “dat was mijn telefoon.” Even later voel ik mijn telefoon trillen tegen mijn enkels. Even erna een tweede keer. “Hmmm, lekker”, zeggen beide meisjes dan als per toeval beiden tegelijk. Zo te horen hebben ze elkaar al gelijk interessante foto’s gestuurd. Zie ik later wel. Blijven kijken Rob denk ik bij zelf. Blijven kijken en genieten en winnen. “Een, twee”, hoor ik Filip vlot achter elkaar zeggen. Damn, nou gaat ie winnen ook. De meisjes gaan ongehinderd door met heerlijk pijpen en ik voel hoe ik door mijn focus op het turen naar de nachthemel mooi net weg blijf van een orgasme.

Ik hoop dat de meisjes weten dat je in deze storm er hoogstens dertig per uur kunt zien. Oh wacht, ik hoop dat ze dat niet weten eigenlijk. Die zijn nog wel even zoet met ons. Het tellen gaat rustig door terwijl de meisjes heerlijk langzaam aan het spelen zijn. Na tien minuutjes is het toch nog acht – zes geworden voor mij. Ik begin alvast na te denken over mijn prijs. Ik weet wel wat ik wil en ik denk dat Filip hetzelfde ook wel ziet zitten. “Zeven acht”, roept Filip. Weer twee minuten niks. “Negen voor mij. Ik ben er bijna”, zeg ik haast triomfantelijk. Maar dan lijkt het af te zakken. Ik zie er geen meer. De lucht is nog steeds even helder. “Negen”, ineens van Filip. Verdomd, wordt het nog spannend ook. “Tien”, slechts een paar secondes later. Filip heeft gewonnen. Ik ben benieuwd of hij ook al heeft liggen nadenken over onze prijzen.

“Heb je de tube glijmiddel bij Amélie?”, zegt hij dan. Ik hoor een “ja, lekker” van Amélie klinken. Zo te merken weet ze al waar hij in haar gaat klaarkomen. “Mooi. Ga maar staan, benen wijd, handen op de grond tegen de dijk omhoog. Jouw kontje is van mij.” Ik ben razend benieuwd wat hij mij laat winnen. “En jij Kate, op je knieën zitten. Rob op een knie en de andere voet plat. De ridderstand weet je nog. Verder gaan met pijpen en aftrekken Kate, kletsnat maken die lul van hem, ik wil horen hoe Rob in je mondje klaarkomt terwijl je jezelf keihard vingert.” Oew fuck, hij kent echt mijn favoriet. Even later hoor ik aan de kreuntjes van Amélie hoe Filip langzaam zijn paal in haar kontje laat binnen glijden. Kate is precies als verteld voor me komen zitten nadat ze nog even iets uit haar tas heeft gegrepen en begint me druipend nat te likken en met een heerlijk draaiende hand af te trekken terwijl ze me tussendoor telkens even pijpt. “Kom lekker klaar. Neuk m’n mond zodat ik je heerlijke zaad kan proeven op mijn tong”, zegt ze tussendoor. Vanuit de telefoon van Kate klinken soortgelijke woorden als Amélie tegen Filip zegt, “ja toe, neuk me lekker diep in mijn kontje. Geef me al je zaad lekker snel.” Het geile idee alleen al, wij hier tussen de weilanden, zij op een dijk, synchroon neuken, ik heb niet lang meer nodig denk ik. Al is mijn lul een beetje verdoofd van de heerlijk lange pijpbeurt vooraf. “Toe, trek je af en spuit op mijn lippen”, zegt Kate dan weer. Ik pak mijn lul met mijn rechterhand en begin me af te trekken terwijl Kate haar lippen dicht bij het topje van mijn eikel probeert te houden. Mijn linkerhand zit diep in haar haren en stuurt haar hoofdje mee. Ik wankel een beetje op mijn ene knie als ik wild word van geilheid, mijn orgasme voel komen aan denderen en tegelijk probeer om niet om te vallen. Vanuit de telefoon klinkt het wilde gegrom van Filip en horen we Amélie luid krijsen van plezier. “Ja, ja , jaaaaa”, roept ze hardop, “niemand kan ons horen, harder, kreun harder geile bunnies.” Op dat moment gaan we allemaal helemaal los en klinkt onze seks luid over de velden en door de polder. Tellen later hoor ik hoe Kate luid kreunend begint klaar te komen en tegelijk mijn zaad zich een weg naar buiten baant. Vanuit de telefoon klinkt precies tegelijk de stem van Amélie die roept “ik kommmmm”, vermengd met de oerkreet van Filip die zijn ballen leegspuit in haar kontje.

Hard hijgend komen we daarna samen tot stilstand. Langzaam durft de natuur zich weer te laten horen en hoor ik nog net hoe Kate haar Womanizer stapje voor stapje terugschakelt en uitzet. Echt, ze denkt overal aan. Ik laat me half vallen op de deken en trek Kate lekker tegen me aan. Filip doet zo te horen hetzelfde met Amélie daar op de dijk. “Dat was een heerlijk plannetje van jullie meisjes. Wreed vette seks.” Beide meisjes zeggen om beurt even een instemmend “uhu” en kruipen dan nog verder in onze armen weg op deze warme, heldere, maanloze nacht zo midden in de zomer. “En jij Filip”, vraag ik dan, “blij dat je gewonnen hebt?” Maar hij geeft niet direct antwoord. Zo te horen nog te moe van de wilde actie. Totdat hij ons alle drie aan het lachen krijgt met een enkel woord … “elf.”

Author

2

Een reactie plaatsen