Uhhhmmm.nl De Verhalen en Belevenissen van Amélie, Kate, Filip en Rob

#1264: Wandeling

Leestijd: 4 minuten

Na een gewone werkdag gaan Kate en ik weer eens op visite bij Amélie en Filip. Zomaar voor een dansje en voor Filip en Kate om een paar uurtjes samen te puzzelen achter de laptops. Amélie en ik vermaken ons wel ondertussen hadden we gezegd toen ze vroegen wat wij ondertussen gingen doen. Misschien een dansje of een kleine wandeling door de omgeving. Het is een mooie warme zomeravond en wandelen is echt iets wat we allebei leuk vinden.

Als we aankomen stapt Amélie gelijk naar buiten en vraagt ze me of we gelijk een stukje zullen gaan lopen. Nog voordat ik een voet heb binnengezet neemt ze me al mee op route. “Ga maar lekker hoor lieverds”, roept Kate achter ons aan, “ik vermaak me wel met Filip. Waar is ie eigenlijk?” Amélie rent even terug naar Kate en zegt tegen haar, “hij stapt net onder de douche. Je weet waar die is, dus leef je lekker uit.” Ik zie Kate glunderen van plezier en vlot de voordeur achter zich dichttrekken. Razend benieuwd ben ik wel naar wat er daarbinnen gaat gebeuren, maar dat hoor ik later vast wel van Kate of Filip.

Samen met Amélie wandel ik een klein rondje naar de waterkant en weer terug. Buiten het dorp even hand in hand en samen kletsen over van alles en waar we de mogelijkheid even vinden natuurlijk met een momentje heerlijk zoenen. Ik zou dit elke week wel willen, of vaker.

Als we terug binnen komen na een wandeling van anderhalf uur vinden we Kate en Filip braaf achter de tafel in de woonkamer naast elkaar, ieder achter een eigen laptop en samen aan het puzzelen met hetzelfde programma. Filip zit in een comfortabele joggingbroek en een los shirt erover. Kate zit braaf naast hem op blote voeten en verklapt net als Filip nog niks. Misschien is er wel niets gebeurd. Amélie en ik vragen er niet naar en gaan samen even naar de keuken om wat te drinken te pakken.

Terug in de woonkamer ploffen we samen in de bank, dicht tegen elkaar aan en gaan we verder waar we tijdens de wandeling gebleven waren. Kletsen over dingen die we leuk vinden, over wandelen in de bergen wat we ooit nog eens samen willen doen, over die dag in de sauna waar we zo van genoten hebben toen. Amélie kruipt dicht tegen me aan en laat me heerlijk haar nekje kriebelen met de ene hand terwijl de andere zacht over haar bovenarm gaat. Ondertussen streelt een van haar handen mijn been, spannend dichtbij mijn lul die eigenlijk maar een ding wil op dat moment.

“Ik heb zin in je”, fluister ik haar van dichtbij toe, “ik zou je zo mee naar de slaapkamer nemen om daar met je te gaan spelen.” Amélie kijkt me met een ondeugende blik aan en probeert me gek te maken als ze zegt, “waarom zou je wachten tot de slaapkamer lieverd?” Gelijk heeft ze eigenlijk wel, waarom zouden we wachten tot de slaapkamer? Ik leun wat meer naar haar toe en begin met haar samen aan een heerlijke zoen. Mijn hand die haar arm verkende wordt snel brutaler en glijd zo langs haar arm omhoog en direct over haar hals terug naar beneden, over de zachte huid van haar borsten, verder over haar jurkje omlaag. Ze voelt mijn intentie en antwoord me door haar hand nog hoger over mijn been te laten glijden zodat haar pols mijn lul aanraakt slechts gescheiden door de dunne stof van mijn broek. Hij wordt zo snel zo stijf dat hij nu echt pijn gaat doen omdat hij geen kant op kan anders dan schuin te wringen in mijn korte broek. Net als zo vaak ook geen onderbroek die hem de kans geeft om de beweging te maken die nodig is om het ongemak te verlichten. Mijn hand glijd verder over haar jurkje naar beneden tot ik aan het einde van de stof de blote huid van haar been raak, een momentje pauze pak en direct begin aan de verkenning van haar huid onder haar jurkje. Amélie’s nagels boren zich in de stof van mijn broek en trekken een spoor aan de binnenkant van mijn been, omhoog richting mijn ballen. Perfect getimed komen onze handen tegelijk bij hun doel aan. Ik voel aan mijn vingertoppen de natte hete warmte van haar kutje direct zonder dat ik eerst een slipje tegenkwam, ze had er de hele wandeling al geen aan, geil. Ik voel mijn paal onmogelijk hard naar buiten willen wringen nu ik deze vondst heb gemaakt. Amélie ziet hoe mijn bobbel klem zit en besluit tegelijk met mij om me los te laten in de vrije lucht. Haar hand en mijn hand maken samen mijn broek open en met een bijna hoorbare opluchting springt mijn paal recht de kamer in. Samen gaan we gelijk verder en trekken we mijn broek tot net boven mijn knieën omlaag zodat mijn benen wat uit elkaar kunnen en Amélie vrij spel krijgt met mijn ballen. Mijn vingers schuiven als vanzelf in haar kutje en terwijl ik haar begin te vingeren begint zij me stevig af te trekken. Een paar minuten gaan voorbij terwijl we elkaar van dichtbij aankijken en af en toe een kusje op de lippen geven. We zijn helemaal vergeten dat we niet alleen in de kamer zijn.

Filip en Kate zitten nog steeds aan tafel en kijken vanaf een afstandje vermaakt toe hoe wij twee even helemaal los gaan. “Dat werd wel eens tijd he Kate?”, zegt Filip. “Jep. Al weken hebben die twee zin in elkaar en nu snappen ze eindelijk pas dat ze dat niet zo verlegen moeten zijn. Zullen we ze even laten doen, of gaan we gelijk al meespelen?”, vraagt Kate hem. “Laat ze maar even doen”, zegt Filip, “we genieten eerst wel even van de show. Wat wij twee in de badkamer hebben gedaan vertellen we ze straks wel.”


Dit was een vonkje uit de reeks Sparks

Author

2

Een reactie plaatsen