Uhhhmmm.nl De Verhalen en Belevenissen van Amélie, Kate, Filip en Rob

#1141: Gebak

Leestijd: 6 minuten

“Hebben jullie zin om morgenavond op visite te komen bij ons?” vroeg Amélie vroeg in de middag in de app, “we hebben iets te vieren en halen morgen heerlijk gebak in huis.” Ze had me al bij de eerste drie woordjes te pakken en mijn ja stond al ingetikt op het schermpje voordat ik de rest van haar zinnetje las. “Natuurlijk komen wij graag naar jullie”, verscheen een paar tellen later op het scherm voordat ik mijn berichtje verzonden had. Kate was me alweer voor. En ik altijd maar denken dat ik te gulzig ben. Kate was net even gaan winkelen in de stad terwijl ik thuis wat in de tuin bezig ben gebleven. Snel app ik haar dat ze gelijk een kleinigheidje probeert te vinden voor onze bunny vriendjes. Vast wel iets leuks of misschien iets ondeugends waar ze mee kunnen spelen wellicht. Kate appt me snel terug dat het helemaal goed gaat komen, ze heeft al een perfect klein dingetje opgepikt nog voordat Amélie ons vroeg om langs te komen. Nou ben ik ook benieuwd vraag ik haar, hoe wist ze dat ze iets te vieren hadden en dat we uitgenodigd zouden worden? En wat heeft ze dan gekocht? Maar ze verklapt me niks. “Nee het moet ook voor jou een verrassing blijven”, antwoord ze me raadselachtig terug.

Als ze een uurtje later thuis komt probeer ik nog even te spieken of ik erachter kan komen wat ze gevonden heeft in de stad, maar het enige wat ze me laat zien is een klein pakketje in donker rood kado papier met een breed paars lint er omheen en een klein pluizig zwart hartje dat bovenop de kruising van het lint geplakt zit. Ik begin een vermoeden te krijgen wat voor soort kadootje het is maar ga er niet naar raden, dat bederft het spel van de verrassing.

Als we bij onze vrienden aankomen merken we direct dat ze allebei erg relaxed en happy zijn, opvallend meer dan anders. “Laat me eens raden”, zeg ik als we een paar minuten binnen staan, “jullie zijn zoveel jaar een stel en hebben dat gevierd met een middagje bunny-time samen? Ik zie het aan jullie!” Filip en Amélie kijken elkaar even aan en glimlachen naar elkaar alsof ik het in een keer juist gegokt heb. “Bijna goed”, zegt Amélie. “Ja, de helft had je ongeveer goed”, zegt Filip er achteraan. En nu staat Kate ook al te grinniken. “Wat? Weet jij meer?” vraag ik haar. “Ja. Dat zoveel jaar een stel heb je fout. Maar nu ben ik ook wel nieuwsgierig naar wat je ‘ongeveer’ goed had!” Amélie zegt, “vandaag wonen we precies vijftien jaar samen. Dus dat wilden we gewoon even vieren met jullie en wat gebak.” Echt hè! Als er maar wat gevierd kan worden denk ik bij mezelf. “Maar wat had ik dan bijna goed?” vraag ik terwijl ik Filip aankijk. “Nou”, zegt Amélie, “we hebben niet de hele middag bunny-time gehad, maar ik heb Filip net wel even heerlijk gepijpt terwijl we achter de voordeur stonden. Hij kon zijn lekkere paal nog net op tijd in zijn broek verstoppen voordat ik de voordeur open trok om jullie binnen te laten.” Ik zie hoe Filip nog net even zijn bobbel wat beter opzij duwt in zijn broek, de boner is nog lang niet afgezakt zo te zien. “Oh jammer”, zegt Kate, “jullie hadden van ons niet hoeven stoppen hoor. Wie weet had ik Rob er gewoon naast gezet en bij hem hetzelfde gedaan.” En ze geeft me een speelse tik op mijn billen. Heerlijk geil de gedachte alleen al om daar binnen te stappen en direct seks aan te treffen. Geil. De laatste woorden hadden net de lippen van Kate verlaten en ik voelde mijn broek al snel strakker worden.

“Maar eerst is er gebak”, zegt Amélie om ons even allemaal weer met de voetjes op de grond te krijgen. “Ik heb ook een klein cadeau voor jullie”, zegt Kate, “maar dat mogen jullie pas later op de avond uitpakken”, voegt ze eraan toe met een geheimzinnige glimlach. “Ik weet ook niet wat het is hoor”, zeg ik tegen onze vrienden. Kate laat het pakje nog even in haar tas zitten. Ze zouden anders net als ik wel gaan proberen te raden als ze de verpakking zien.

De avond is zoals altijd gezellig met z’n viertjes. We gaan lekker in de lounge zitten op deze warme zomeravond en pakken er wat lekkers te drinken bij. Al snel zitten we gekruist op de bankjes bij elkaar te knuffelen. Kate en Filip samen op de ene, Amélie en ik op de andere er tegenover. Wat mij betreft mag de avond extra lang duren. Amélie kriebelt met haar nageltjes heerlijk op mijn hand terwijl in mijn neus begraaf in haar bruine haren en mijn vingers zachtjes over haar bovenbeen strelen. Aan de andere kant zie ik hoe Kate tegen Filip aangedraaid ligt en met haar hand zijn borst zachtjes kietelt terwijl zijn vingers over haar bovenarm op en neer glijden.

“Dus morgen komen jullie de hele dag samen weer?”, vraagt Amélie. “Ja, morgenochtend komen we weer terug. Kate gaat dan met Filip samen naar het atelier en ik blijf hier in jullie huis en schrijf wat aan mijn verhalen totdat jij thuis komt van je werk. Is dat een leuk plannetje?”, vraag ik terwijl in Amélie zachtjes wat strakker tegen me aan druk. “Da’s een mooi plan”, zegt Filip, “dan kunnen we lekker verder met het nieuwe project Kate.” Ik voel hoe Amélie even wat dieper in me duikt en me zo vertelt dat het idee haar ook wel bevalt.

“Het is tijd voor jullie cadeau lieverds”, zegt Kate en ze veert op uit de bank om in haar tas het pakje tevoorschijn te halen. “Alsjeblieft Filip, pak jij het uit? Het is voor … ach, dat zie je zo”, zegt ze erbij en ze draait net-als-of-verlegen weer terug tegen hem aan. Filip bekijkt het doosje even en begint dan de linten en de verpakking er voorzichtig af te halen. Amélie heeft de kleuren van de linten en het papier gezien en vraagt aan mij, “weet je echt niet wat het is? Ik krijg al een vermoeden hoor.” Ik schud zachtjes een ‘nee’ en knijp haar even stevig tegen me aan, “maar ik denk dat het iets ondeugends wordt aan Kate’s snuitje te zien.”

Als al het papier eraf is wordt snel duidelijk wat ze heeft gevonden. Zeker als Filip voorleest wat er op het doosje staat geschreven Truth or Dare, een ondeugend spel voor twee … of meer.” Filip kijkt even naar Kate en geeft haar een zoen op haar voorhoofd. Dan kijken ze samen naar Amélie en mij en zie ik hoe we alle vier net even stil worden en razend nieuwsgierig zijn naar wat er in het doosje steekt. Filip maakt gauw het doosje open en haalt twee dobbelstenen en twee setjes kaarten eruit tevoorschijn. En van de dobbelstenen leest hij voor terwijl hij hem tussen twee vingers ronddraait, “hand, arm, oor, dijen, borst, billen”, dan de andere, “Truth, Dare” en kijkt me daarna even direct aan. Ik kan enkel een blik teruggeven vol fantasieën en nog meer vraagtekens naar de rest van de inhoud. Hij pakt een setje kaarten en haalt er de strakke cellofaan uitdagend langzaam vanaf terwijl hij een voor een naar ons alle drie kijkt. Als hij de kaartjes in handen heeft begint hij er langzaam doorheen te bladeren. Vol spanning wachten we af tot hij gaat voorlezen wat er op staat. “Nou?”, zegt Amélie, “vertel, wat staat erop?” Filip geeft haar een ondeugende glimlach terug, kiest een kaartje en begint voor te lezen. “Truth, ben je wel eens door een vreemde betrapt tijdens het spelen met jezelf?” “Ja”, zeg ik gelijk hardop, “ik stond mezelf naakt af te trekken op de heide toen er een roodharige meid voorbij kwam met haar hondje.” Filip heeft het gelijk door, “dus toch!“, speelt hij mee, “ik zei toch dat iemand die camera voor hem vastgehouden had.” Alle vier grinniken we als we terugdenken aan die spannende middag. “Nog een kaartje”, zegt Amélie ongeduldig, “toe, kies een dare.” Filip bladert even door de kaartjes en kiest er een. “Deze is voor jullie samen Amélie en Kate, die durven jullie vast wel.” Amélie kijkt ongeduldig naar Filip en knijpt iets steviger in mijn hand. Kate zit als aan zijn lippen gekluisterd en probeert wat op het kaartje mee te spieken, maar Filip houdt het geheimzinnig naar zich toe gedraaid. “Hier staat, dames, geef de man naast je een handjob van drie minuten.” Amélie krast even diep met haar nagels in mijn arm, draait haar hoofdje en kijkt me direct in mijn ogen aan. Een tel later beginnen haar vingers mijn broek open te maken en voel ik razendsnel hoe mijn lul wil opveren bij de plotselinge aandacht. Ze heeft haast en honger. Binnen een minuut houdt ze mijn lul stevig in haar handen en begint ze me hemels langzaam te pijpen. Mijn ogen zijn al vanaf het eerste knoopje als vanzelf dichtgegaan om extra goed te genieten van deze heerlijke verwennerij. Als ik ze weer open doe na een paar minuten zie ik hoe Filip precies dezelfde aandacht krijgt van Kate. Ik zie hoe ze zijn paal tevoorschijn heeft gehaald en langzaam aftrekt terwijl ze met het puntje van haar tong korte likjes geeft aan zijn glimmende eikel.

Een paar minuutjes verder zegt Filip tegen de meisjes, “jammer meisjes, jullie deden de opdracht niet juist en moeten een nieuwe doen.” Amélie laat mijn lul uit haar mondje schieten terwijl Kate gewoon doorgaat met spelen aan Filip’s lul. “Hoezo verkeerd gedaan?”, zegt ze vragend. “Ik zei handjob meisjes, niet blowjob. Niet dat ik wil klagen hoor. Maar het staat niet op dat kaartje.” Kate veert omhoog en grist het kaartje uit z’n vingers. “Oh jij smeerlap”, zegt ze, “er staat heel wat anders.” Amélie vraagt haar, “wat staat er dan?” Kate grijpt Filip keihard bij zijn ballen zodat hij wel even met zijn ogen knijpt van de pijn. “Er staat, laat jezelf naakt vastbinden op bed, blinddoeken en door al de andere spelers tegelijk verwennen met hun handen. Je moet proberen te raden wie wat aan het doen is bij je.” Kate, Amélie en ik kijken elkaar een tel aan en stormen dan alle drie tegelijk op Filip af. “Meekomen jij mannetje”, zegt Kate. “We gaan die opdracht nu precies doen als beschreven”, voegt Amélie toe, “we gaan meneer jokkebrok eens extra lang onder handen nemen”. “Dit wordt een lange nacht lieverds”, zegt Filip, “hoe laat willen jullie ontbijten?”


Dit was een vonkje uit de reeks Sparks

Author

1

Een reactie plaatsen